Let's connect!

Laat een berichtje achter, dan zorg ik dat ik binnen 24 uur reageer.

Contactformulier

Veelgestelde vragen

Hoe buig je het plankje?

Het plankje is te buigen nadat deze aan de muur is bevestigd met behulp van de bijgeleverde montageset. Door de kracht van de muur en de hefboom van het plankje is deze eenvoudig met de hand te buigen.

Hoeveel gewicht kan het plankje hebben?

Het gewicht dat de plankjes kunnen hebben varieert per grootte.

- Het plankje van 16 cm kan 3kg hebben

- Het plankje van 9 cm kan 1 kg hebben

Waarom zijn er maar twee kleuren?

Met betrekking tot duurzaamheid en het tijdloze karakter van Befold heb ik ervoor gekozen om de plankjes enkel in twee basiskleuren uit te brengen.

Wat maakt Befold duurzaam?

Allereerst worden alle producten van Befold lokaal geproduceerd in een moderne fabriek. Dit zorgt voor een efficiënte productie met weinig materiaalverlies en een lage uitstoot m.b.t. vervoer.

Daarnaast worden alle producten plat verkocht. Ook dit draagt bij aan de efficiënte productie (die hierdoor maar uit twee stappen bestaat). Na de productie worden de producten in een standaard envelop ingepakt, zonder gebruik van plastic en extra opvulmiddelen, worden ze efficiënt opgeslagen en kunnen ze met de briefpost over de hele wereld verzonden worden.

Als laatste is er in het gehele ontwerpproces rekening gehouden met kwaliteit, tijdloosheid en de mogelijkheid tot recyclen van de materialen.